"Een DigiWeet is iemand die met vertrouwen in eigen kunnen, met inzicht en overzicht uit de digitale wereld de gereedschappen gebruikt en inzet om tijd en energie te winnen en zo meer ruimte te maken voor de belangrijkere zaken in het (zakelijke) leven zoals klanten en/of leerlingen helpen."

"De Beunje schrijft motiverend en geeft een aantal concrete handvatten om digitaal beter beslagen ten ijs te komen. Zijn punt dat iedereen in principe in staat is om zijn digitale vaardigheden te verbeteren en dat daar geen ICT-studie voor nodig is, is overtuigend."

bron: VVAO Vereninging van vrouwen met een hogere opleiding

Dit is DigiWeten!

Wat is digiweten?
Tekort aan Digitale vaardigheden van werknemers kost organisaties miljarden. DigiWeten helpt werknemers bij het krijgen van meer inzicht, overzicht en vertrouwen in de digitale wereld.

DigiWeten! Boek

digiweten cover kader dropshadowIn het boek DigiWeten! wordt helder en duidelijk uitgelegd wat het DigiWeten is. Lezers krijgen inzichten, gereedschappen en veel praktische tips. Ontvang een sneakpreview

Digiweten Magazine

dw magazine cover newsletter

Digiweten Magazine
is een gratis tijdschrift voor de zakelijke computergebruiker met leuke artikelen, nieuws, tips & trucs voor de professionele kenniswerker.


Meer over DigiWeten Magazine

Digiweten tips

19 Digiweten Magazine
Allerlei computer tips en digitale handigheden. Lijsten met Sneltoetsen en gratis software. In woord en beeld en video.

Bekijk de tips. 

Maak een gratis account aan om alles te kunnen zien of abonneer je alleen op de nieuwsbrief

Snelle feiten

1. Organisaties verliezen 20 Miljard euro per jaar door het tekort van digitale vaardigheden bij werknemers.


2. Effectiever werken met computers is niet heel moeilijk te realiseren. 


3. Leeftijd, geslacht en opleidingsniveau zeggen weinig over het wel of niet hebben van goede digitale vaardigheden.


Wetenschappelijk onderbouwd

science
Veel informatie in het boek is wetenschappelijk onderbouwd. Veel is te danken aan het onderzoek van de Universiteit Twente. Het gehele onderzoek en een samenvatting (ook als bijlage in het boek) ervan is te vinden op deze pagina. Er is ook veel onderzoek gedaan naar sneltoetsengebruik en die zijn op deze pagina te vinden.

Informatie voor de pers

pers informatie


Er is voor de pers een makkelijk overzicht te vinden met alle belangrijke informatie over het boek en de auteur. Ook hoge resolutie afbeeldingen, en contact informatie. Zie hiervoor de pagina voor de pers

Mogelijkheden voor organisaties

organisaties

Er zijn voor bedrijven en instellingen meer mogelijkheden. Het boek kan in bulk met een korting worden aangeschaft, bij een grotere bestelling kan een aangepaste cover gemaakt worden en er is een presentatie voor bedrijven mogelijk. Kijk hier voor meer mogelijkheden.

Gebruikersregistratie
Annuleren