Over Digiweten
"Een DigiWeet is iemand die met vertrouwen in eigen kunnen, met inzicht en overzicht uit de digitale wereld de gereedschappen gebruikt en inzet om tijd en energie te winnen en zo meer ruimte te maken voor de belangrijkere zaken in het (zakelijke) leven zoals klanten en/of leerlingen helpen."

Digiweten dame transformeertDe Digiweet-methode is een manier om op een andere manier te kijken en om te gaan met computers en andere digitale middelen. Voor iedereen is de stap naar Digiweet mogelijk. Na jarenlange ervaring en onderzoek naar de manier van denken van mensen die met computers werken zijn er diverse inzichten ontstaan. In het boek "Digiweten" worden deze inzichten helder en op luchtige wijze overgebracht op de lezer. De lezer zal zich gesterkt voelen en meer vertrouwen krijgen in het werken met de computer. Door dit vertrouwen zal het plezier toenemen en zal hij of zij de stap kunnen maken naar DigiWeet.  In het boekje worden ook diverse gereedschappen aangereikt die de lezer in zijn voordeel kan gebruiken. Het boek staat vol met inzichten en praktische tips en voorbeelden.  

De DigiWeet methode is een universele, unieke manier van kijken naar computers die DigiWeten al jaren toepassen. Door de Digiweet-methode krijg je een groter "Algemeen computer gevoel". Je leert als het ware de computer aanvoelen. Je gaat met meer inzicht de "knoppenkennis" toepassen. Door het betere algemene inzicht in de computer kan je die kennis ook beter plaatsen. Naarmate je langer met deze methode aan de slag bent zal het ook steeds sneller gaan.
 Op de hoogte blijven? Geef je op voor de nieuwsbrief