Over het Boek

"De Beunje schrijft motiverend en geeft een aantal concrete handvatten om digitaal beter beslagen ten ijs te komen. Zijn punt dat iedereen in principe in staat is om zijn digitale vaardigheden te verbeteren en dat daar geen ICT-studie voor nodig is, is overtuigend."

bron: VVAO Vereninging van vrouwen met een hogere opleiding

DigiWeten cover thumb Het boek "Digiweten!
Subtitel: "Met inzicht, Overzicht en vertrouwen door de digitale wereld." 

Op een makkelijke, luchtige en toegankelijke manier wordt de DigiWeet methode uitgelegd. 
Na lezing zal elke gebruiker de stap naar DigiWeet kunnen maken. Met meer vertrouwen en inzicht kan de professionele kantoorwerker zijn werk efficiënter doen. En de digitale wereld beter voor zich inzetten. 

Het verschil tussen een DigiWeet en iemand die zich minder thuis voelt in de digitale wereld is namelijk niet kennis. Het is een grondhouding ten opzichte van computers. Door met de DigiWeet methode te werken verandert dat. Het maakt voor iedereen het werken met digitale middelen makkelijker en prettiger. Door de lezer inzicht, overzicht en vertouwen te geven is er een veel duurzamer resultaat dan in een “knoppencursus”. De meeste knoppen zijn na een week al weer vergeten. Inzicht is blijvend. 

Op deze manier worden enorme kosten bespaard. De Universiteit Twente heeft dit berekend op 20 miljard euro voor alleen het Nederlandse bedrijfsleven per jaar. Gebruik het boek Digiweten! als start van een blijvend verbeteringsproces van de digitale vaardigheden. 

De eerste drie hoofdstukken gratis
in je mailbox!

Vul hier je gegevens in!