Tips!
10 Digiweten Magazine
Dit is DigiWeten Tips. Als je op een eenvoudige manier sneller en efficiƫnter wilt werken op de 23 Digiweten Magazinecomputer dan is deze plek de juiste om daarmee te beginnen. Hier vind je tips voor de meest gebruikte software ter wereld: Office Word, Office Outlook en Windows. Voor alle tips en informatie geldt dat ze makkelijk te leren zijn en je werk en dus tijd besparen. Welke Tips en Trucs gebruiken de professionals? Hoe kan je eenvoudig je werk op een computer sneller en effectiever doen? Op deze website wordt je de juiste richting op geholpen.

De informatie op deze website is gebaseerd op de DigiWeet methode. Als je deze methode volgt word je zelf een DigiWeet. Deze methode wordt in het Boek DigiWeten uitgelegd. Alle praktische tips en informatie om het werken in de digitale wereld makkelijker te maken staan op dit gedeelte van de website. 

Wat voor soort werkzaamheden wil je makkelijker, sneller en efficiĆ«nter doen? Het schrijven van een document, het organiseren van je E-mail of misschien wil je kennismaken met het gemak van sneltoetsen? Dat is een andere benadering en past beter bij de belevingswereld van de zakelijke en professionele kantoorwerker. Dus niet een opsomming van alle geweldige functies die er in de software zitten. Het grootste probleem van de professionele kantoorwerker en computergebruiker is namelijk: 

Je weet niet, wat je niet weet!


Vaak heb je niet in de gaten dat er een snellere, makkelijker en meer effectieve manier is om bepaalde werkzaamheden te doen. Dat is niet dom, dat is onwettend en daar kan je iets aan doen. Bij DigiWeten willen we je daar bij helpen. Door de DigiWeet methode heb je de inzichten en het overzicht en vertrouwen gekregen in de digitale wereld. Op deze website vol met praktische tips en informatie vind je genoeg om niet meer te kunnen zeggen dat je het niet wist. Kijk rond, lees, kijk en experimenteer. 

Als je nog wat extra motivatie nodig hebt om hiermee te beginnen of je wilt weten hoe jij, eventueel samen met je team naar de beste mogelijkheden kan zoeken lees dan eerst dit artikel: Tijd investeren om Tijd te winnen.9 Digiweten Magazine

Als je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen van het DigiWeten schrijf je dan in voor de nieuwsbrief
(Mocht je dat nog niet gedaan hebben natuurlijk)